CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

April 29, 2011

Haa... amik kau...

Asslamualaikum...

Tepat jam 11 pagi.  Selesai sudah kerja-kerja menyiapkan 'minit mesyuarat' aku yang terakhir.  Ehh, salah2.  Salah bagi informasi. Draf minit mesyuarat. Bukannya minit mesyuarat sebenar yang telahpun ditandatangi pegawai atau Ketua Jabatan terlibat.  Apa-apa pun teramat lega sebab kerja-kerja yang diberi dapat disiapkan sebelum menanti detik untuk aku countdown for this last practical day.  Penat minda ni dok diperah macam memerah santan buat masak lomak.  Alamak aii, citoo pasal makanan la plak yoo.  Salah topik ni. Cepat-cepat kembali ke jalan yang benar.  U-turn balik cepat.  Hehe... Sah aku mengonggss pagi ni.  Apa aku nak buat ehh, dalam masa 4 jam yang bakal kunjung tiba nanti ? (tolak waktu rehat sebab hari ini Jumaat. Waktu rehat yang panjang.  Boleh top-up bagi siapa-siapa yang tak cukup masa  untuk hasilkan kilang taik mata. Bagi kaum Adam pulak jangan gatai2 nak buat kilang taik mata err.. Jangan lupa menunaikan tanggungjawab kalian terhadap-Nya. ngehe) Kerja pun dah beres.  Confirm busan.  fikir dok fikir, apalagi klik ke folder lagu-lagu, selongkar folder2 lagu yang ada dalam lappy. Layan setiap lagu-lagu yang dimainkan, kalau lagu-lagu yang busan didengar halwa telinga aku suka skip, cer cari lagu-lagu beshh yang tiptopp.   Sambil2 jenjalan kat fb n b'blogwalking dalam blog-blog pilihan. Then, klik ke folder??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

LAPORAN LATIHAN INDUSTRI

Haaa, amik ko Zati.  Terjojol biji mata.  Berserabut segala urat saraf dalam pale nih.  Pandang aje benda alah ini mulalah mata kau bergayut-gayut minta dikatup.  Sebelum 11 Mei ini datang, cepat-cepatlah kau siapkan.  Kalau tak serve u right.. Then get ready untuk bersengkang mata 7 hari 7 malam untuk siapkan report yang dah seringkali bikin student2 LI yang lain termasuk aku meroyan segala bagai.  Kesimpulannya, aku confirm 101% semua student LI melalui situasi sama seperti apa yang aku lalui ini.  Apa-apa pun... mohlee, kengkawan kita sama2 menyiapkan report LI ini dengan jayanya.  Hope tiada lingkaran hitam kat mata sume time kita jumpa untuk temuduga LI 11 Mei ni yeah... hikhik..;) 

3 comments:

hitammaness@yahoo.com said...

good luck 4 interview~
saya pon sem depan li..
huhuhu
takut2!!

hitammaness@yahoo.com said...

good luck!!saya pon li sem depan..huhuuhhu..
takut

snowballgirl said...

gud luck for ur LI sem depan..n thanks to be my follower. btw study kat mn? then ambil course apa?